Pilootstudenten KdG - duaal digitaal - duaal leren

Duaal Digitaal event 2022

Duaal HR - de opleiding 


Het postgraduaat HRM is een praktijkgerichte opleiding waarbij alle lessen gegeven worden door experten die dagdagelijks actief in het werkveld staan. 
Vanaf academiejaar 2022-2023 werd het echter in een “duaal” jasje gestopt.

Bij het werkplekleren zorgen we voor nog meer onderdompeling in het bedrijfsleven. Naast het volgen van lessen, ben je als student actief in een (geselecteerde) onderneming waar je de geziene leerstof onmiddellijk kan gaan toepassen “on the job”.

Je werkt samen met de andere personeelsleden op de hr-afdeling van een onderneming/organisatie, aangestuurd door een bedrijfscoach die waakt over de leerdoelen. Zo leer je de theorie en praktijk afwisselen vanuit de context van een echte organisatie. De geziene leerstof kan je onmiddellijk ter plekke toepassen. Veel concreter als dit kan het niet worden.

Naast de coaching van je werkplek zelf, staan ook de mentoren van duaal HR klaar om je te ondersteunen in dit traject. De kans dat dit traject uitmondt in een vaste job is reëel.

Wat ga je leren?


Dit postgraduaat biedt je de mogelijkheid om je human resources kennis te verdiepen en je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Tijdens deze opleiding worden verschillende HR-topics grondig behandeld, waaronder in-, door- en uitstroom, beloningsbeleid, recht, arbeidsverhoudingen en ethiek, persoonlijk leiderschap en vaardigheden, maar ook learning & development. Zo beschik je over kennis van de volledige employee life cycle bij het afronden van deze opleiding.

Infodagen studenten

SCHRIJF JE NU IN

Kom lang op één van onze infodagen en maak kennis met de studenten die ons traject reeds doorlopen hebben
22/04/2023
24/06/2023
9/09/2023

Getuigenissen


Lara Delacourt

"Ik heb mezelf echt gevonden en vrienden voor het leven gemaakt. Je zal me dan ook nog in alle provincies terugvinden, niet alleen voor mijn job maar ook om iedereen terug te zien. Niet twijfelen dus!"
Image

Inne Wyns

"Ik heb nog geen enkel moment spijt gehad en ben oprecht super tevreden, deze opleiding is echt een grote meerwaarde geweest. Zo heb ik nu, nog voor het afstuderen, reeds een job waar ik kan beginnen."
Image