Pilootstudenten KdG - duaal digitaal - duaal leren

Duaal Digitaal event 2022

Duaal HR - de opleiding 


Het postgraduaat HRM is een praktijkgerichte opleiding waarbij alle lessen gegeven worden door experten die dagdagelijks actief in het werkveld staan. 
Vanaf academiejaar 2022-2023 werd het echter in een “duaal” jasje gestopt.

Bij het werkplekleren zorgen we voor nog meer onderdompeling in het bedrijfsleven. Naast het volgen van lessen, ben je als student actief in een (geselecteerde) onderneming waar je de geziene leerstof onmiddellijk kan gaan toepassen “on the job”.

Je werkt samen met de andere personeelsleden op de hr-afdeling van een onderneming/organisatie, aangestuurd door een bedrijfscoach die waakt over de leerdoelen. Zo leer je de theorie en praktijk afwisselen vanuit de context van een echte organisatie. De geziene leerstof kan je onmiddellijk ter plekke toepassen. Veel concreter als dit kan het niet worden.

Naast de coaching van je werkplek zelf, staan ook de mentoren van duaal HR klaar om je te ondersteunen in dit traject. De kans dat dit traject uitmondt in een vaste job is reëel.

Wat ga je leren?


Dit postgraduaat biedt je de mogelijkheid om je human resources kennis te verdiepen en je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Tijdens deze opleiding worden verschillende HR-topics grondig behandeld, waaronder in-, door- en uitstroom, beloningsbeleid, recht, arbeidsverhoudingen en ethiek, persoonlijk leiderschap en vaardigheden, maar ook learning & development. Zo beschik je over kennis van de volledige employee life cycle bij het afronden van deze opleiding.

Infodagen studenten

SCHRIJF JE NU IN

Kom lang op één van onze infodagen en maak kennis met de studenten die ons traject reeds doorlopen hebben
22/04/2023
24/06/2023
9/09/2023

Getuigenissen


Margaux

"Mijn werkplek is Colruyt Group in Halle. Het is daar heel fijn. De mensen zijn daar ook heel open. Je kan bij iedereen terecht dus dat is heel leuk om in zo'n context terecht te komen."

Thomas

"Ik ben zeker beter voorbereid op de arbeidsmarkt. Ik weet veel beter wat ik wil doen en waar ik zou willen werken! Je krijgt ook de kans om het in de praktijk op te zetten op je werkplek en volledig te beheersen."