Pilootstudenten KdG - duaal digitaal - duaal leren

Duaal Digitaal event 2022

Duaal HR - de opleiding 


Het postgraduaat HRM is een gevestigde, kwalitatieve opleiding die al jaren bestaat. 
Vanaf academiejaar 2022-2023 steken we het echter in een “duaal” jasje.

Bij het werkplekleren zorgen we voor nog meer onderdompeling in het bedrijfsleven. Naast het volgen van lessen, ben je als student actief in een (geselecteerde) onderneming waar je de geziene leerstof onmiddellijk kan gaan toepassen “on the job”.

Je werkt samen met de andere personeelsleden op de hr-afdeling van een onderneming/organisatie, aangestuurd door een bedrijfscoach die waakt over de leerdoelen. Zo leer je de theorie en praktijk afwisselen vanuit de context van een echte organisatie. De geziene leerstof kan je onmiddellijk ter plekke toepassen. Veel concreter als dit kan het niet worden.

Naast de coaching van je werkplek zelf, staan ook de mentoren van duaal HR klaar om je te ondersteunen in dit traject.

Als student ontvang je geen loon of onkostenvergoeding. Je doet vooral veel extra ervaring op en de kans dat dit uitmondt in een vaste job is reëel.

WAAROM KIEZEN VOOR DUAAL LEREN?


De feedback van zowel werkgevers als pasafgestudeerde jongeren is dat de theorie vaak toch nog ver afstaat van de praktijk. Iedere werkgever wil “ervaring” maar hoe kan je dit opdoen tijdens je schoolcarrière? Door “al doende” het op een werkplek te mogen leren!


WAT GA JE LEREN?


Het curriculum van de theorie vakken ziet er voor elke student hetzelfde uit.

De “werkplek” ervaring is echter voor iedereen anders. De bedoeling is dat je bij elke werkplek ondergedompeld wordt in een “HR” bad. Je gaat zowel in aanraking komen met soft HR (recruitment, learning & development, onboarding…) als met hard HR thema’s (verloning, sociale documenten..)

Dagopleiding


Wat ga je leren?

Bekijk het volledige programma hier.

  • Werving & selectie
  • Onboarding Learning & development
  • Employer branding
  • (re) integratiebeleid
  • Loopbaanbeleid
  • Functie-en competentiebeleid

Infodagen studenten

ONTDEK

Getuigenissen


Lara Delacourt

"Ik heb mezelf echt gevonden en vrienden voor het leven gemaakt. Je zal me dan ook nog in alle provincies terugvinden, niet alleen voor mijn job maar ook om iedereen terug te zien. Niet twijfelen dus!"
Image

Inne Wyns

"Ik heb nog geen enkel moment spijt gehad en ben oprecht super tevreden, deze opleiding is echt een grote meerwaarde geweest. Zo heb ik nu, nog voor het afstuderen, reeds een job waar ik kan beginnen."
Image